Vesthallen

Vesthallen rummer både halgulv, gymnastiksal, mødelokale, cafeteria mv. og kan derfor bruges til mange forskellige aktiviteter.

Vesthallen er en selvejende hal fra 1972, som ligger centralt placeret i Slagelse.

Størrelse og kapacitet

Selve halgulvet måler 20 x 40 meter + 2 meter rundt om selve banen. Hallens samlede areal er ca. 2.167 m2. 

Hallen er af brandmyndigheden godkendt til maksimalt 1.800 personer. Det konkrete antal afhænger dog af den valgte bordopstilling. 

Tegninger

Hallen er velegnet til

Forskellige former for indendørs fodbold (bander er opstillet som standard), håndbold (harpiks er dog ikke tilladt), badminton (5 baner), basketball (3 baner på tværs), volleyball (3 baner), skoleidræt, floorball, gymnastik, softball, konferencer, koncerter, fester, messer og udstillinger.

Vesthallen har bl.a. lagt gulv til vin-festival, boksemesterskaber, banko, firmafester samt diverse sportsstævner. 

Rekvisitter

Hallen har bl.a. minimål, badmintonnet, volleyballnet, bokselys, 7-mandsmål, bobbord og diverse redskaber til skoleidræt.

Borde og stole

Hallen råder over borde og stole til ca. 400 personer. Der kan lejes ekstra borde og stole udefra, hvis det er nødvendigt for afholdelsen af dit arrangement. 

IT

Der er gratis trådløst internet, musikanlæg med tilhørende mikrofon, højtalere, to 46" elektroniske infoskærme (1 i hallens indgang og 1 i cafeteriet) samt en elektronisk måltavle. 

Omklædning og toiletter

Hallen har 7 omklædningsrum, som alle rummer badefaciliteter og 1 toilet. Der er 3 omklædningsrum til mænd og 3 omklædningsrum til kvinder. Det sidste omklædningsrum hører til boksesalen og kan bruges som dommeromklædningsrum. 

Et af hallens omklædningsrum har desuden en lille sauna, og flere af omklædningsrummene har sikkerhedsbokse til opbevaring af værdigenstande. 

Hallen rummer flere separate toiletter. Ved hovedindgangen er der 1 toilet til mænd og 1 til kvinder (5 toiletter i hver samt 3 pissoirer hos mændene). Stueetagen rummer også 1 handicaptoilet. 

På 1. salen ved cafeteriet er der 2 toiletter (1 til mænd og 1 til kvinder). 

Tilskuerforhold

Hallen rummer 120 siddepladser og 600 ståpladser.

Gymnastiksal

Gymnastiksalen har et gulvareal på 160 m2 og måler ca. 9,6 x 16,6 m.

Salen er velegnet til gymnastik, dans, boksetræning, skoleidræt og floorball. Der må kun spilles med bløde bolde i salen.

Salen har ribber på tre sider, bomme, trådløst internet samt et musikanlæg med tilhørende mikrofon.

Salen har direkte adgang til idrætshallen og kan derfor med fordel bruges som sekundært rum i forbindelse med store arrangementer inde i selve hallen, fx messer og udstillinger.  

Cafeteria

Vesthallen har et bortforpagtet cafeteria på 163 m2 på 1. sal. Det tilknyttede køkken er 65 m2 inklusiv depotrum og er udstyret med diverse maskiner, inventar og service.

Cafeteriet har åbent på hverdage og ved weekendarrangementer og serverer forskellige former for mad. Der kan desuden bestilles mad fra cafeteriet til forskellige typer af arrangementer i hallen og "ud af huset".

Cafeteriet er velegnet til store møder og fester og har plads til ca. 100 spisende gæster. 

Derudover er der en lille kiosk, som er åben lejlighedsvist, samt en automat med sodavand og øl, som kan benyttes i hallens åbningstid. 

For mere info om cafeteriet, kontakt venligst Helle Rentzmann fra Cafeteria Kompas på tlf. 27 42 94 13 eller på mailen Kompasaps@outlook.dk.

Mødelokale

Hallen rummer et mødelokale på 54 m2 med plads til ca. 40 personer. I lokalet er der en tavle og en projektor med tilhørende lærred. Derudover kan der flyttes et TV ind i lokalet.

Lokalet kan lejes separat eller i forbindelse med arrangementer i cafeteriet. 

Bokselokale

Hallen har et bokselokale på 213 m2 med et depotrum på 34 m2 tilknyttet. Lokalet indeholder 2 bokseringe, sandsække, motionsredskaber, spejle og musikanlæg. 

Lokalet kan bruges af andre foreninger, men kun efter aftale med Slagelse Bokseklub. 

For mere info om bokselokalet, kontakt venligst Jimmy Nielsen (Slagelse Bokseklub) på tlf. 20 99 97 07 eller mailen jbn@slagelsebokseklub.dk.

Tilgængelighed

Hallen har ramper til de trapper, der går fra indgangen til selve hallen. Derudover er der en lift til 1. salen, hvor mødelokalet og cafeteriet ligger.

Der er handicaptoilet lige ved indgangen til hallen. Hallens parkeringsareal er ret lille, hvilket kan gøre parkering med store handicapkøretøjer besværlig.

Hjertestarter og førstehjælp

Vesthallen har en hjertestarter, som sidder udenfor ved indgangen til hallen. Derudover rummer hallen 2 førstehjælpskasser (1 ved redskabslokalet og 1 på halinspektørens kontor).

Transport og parkering

Nærmeste busstoppested ligger få minutters gang fra hallen. Herfra kan du opnå forbindelse til Slagelse Station, hvor der kører tog til bl.a. Korsør, København, Fyn og Jylland samt busser til andre dele af Slagelse Kommune og nabokommunerne. 

Slagelse Station ligger ca. 20 minutters gang fra hallen.

Der er motorvej i nærheden af hallen, og hallen har ca. 75 parkeringspladser. 

Hvordan booker jeg hallen?

Booking af Vesthallen sker via tilskuds- og bookingsystemet Winkas. Her kan du også se, hvornår hallens faciliteter er ledige. 

Retningslinjer for lån

Udendørs baner 

Lige ved siden af Vesthallen ligger Marievangsskolen, hvor der er 2 x 8-mandsbaner på græs.

Bag det ene mål er der opstillet stålhegn. Omklædningsrummene ligger 100 m væk (enten i Vesthallen eller på Marievangsskolen). Banerne har ikke belysning.

Hvordan booker jeg banerne?

Booking af fodboldbanerne sker via tilskuds- og bookingsystemet Winkas.

Flere oplysninger om hallen

Vesthallen har sin egen hjemmeside, hvor du kan finde mere info om hallen.

For mere info om cafeteriaet, kontakt venligst Cafeteria Kompas på tlf. 27 42 94 13 (Helle Rentzmann) eller på mailen Kompasaps@outlook.dk