Stillingehallen

Stillingehallen kan rumme de fleste aktiviteter

Stillingehallen er en selvejende hal fra 1988.

Størrelse og kapacitet

Hallen er ca. 1.650 m2, og selve gulvarealet måler 43 x 24 m. 

Hallen er af brandmyndigheden godkendt til ca. 300 personer. Det præcise antal afhænger dog af den valgte bordopstilling. 

Plantegning

Hallen er velegnet til

Håndbold (harpiks er tilladt i begrænsede mængder), badminton (5 baner), volleyball (2 baner), basketball (2 baner på tværs), indendørs fodbold, minifodbold, gymnastik, floorball (dog uden bander), skoleidræt, koncerter, fester, konferencer, udstillinger og messer.

Forbud 

Hallen kan ikke bruges til idrætsaktiviteter med hjul, for eksempel rulleskøjter. Derudover er rygning i hallen forbudt. 

Rekvisitter

Hallen har de mest nødvendige rekvisitter, for eksempel badmintonnet, volleyballnet, mål, bander, kortbane og gymnastikredskaber. 

Hallen har desuden en pixoff-maskine, der kan fjerne harpiks fra håndbolde. 

Borde og stole

Hallen har ca. 250 stole, men ingen borde. Dog kan hallens bander bruges til borde á 6 personer. 

IT

Hallen rummer gratis trådløst internet, musikanlæg med tilhørende mikrofoner, elektronisk måltavle og elektroniske informationstavler.

Omklædning og toiletter

Hallen har 2 omklædningsrum (1 til mænd og 1 til kvinder). I begge omklædningsrum er der badefaciliteter og toiletter. Hallen har intet dommeromklædningsrum. 

Der er 3 separate toiletter rundt omkring i hallen.

Tilskuerforhold

Hallen har nogle siddedepoter, som står fast op til væggen på den ene langside. Der er plads til ca. 50 siddende tilskuere.

Cafeteria

Hallen har et cafeteria med plads til ca. 36 personer. Fra cafeteriet er der udsigt til aktiviteterne på halgulvet. Derudover er der en lille kiosk, som kan åbnes efter behov. 

Hvis du ønsker at gøre brug af cafeteriet, skal du kontakte halinspektøren.

Du kan låne en nøgle til cafeteriet af halinspektøren. Du skal dog selv stå i cafeteriet/sørge for frivillige til opgaven.

Mødelokaler

Hallen rummer ikke nogen mødelokaler udover cafeteriet. 

Hjertestarter og førstehjælpskasse

Hallen har en hjertestarter, som er placeret udenfor ved indgangen til hallen. Derudover har hallen en lille førstehjælpskasse med de mest nødvendige ting. Førstehjælpskassen er placeret ved vinduet ind til cafeteriet. 

Tilgængelighed

Stillingehallen er bygget i ét plan og er dermed handicapvenlig. Hallen rummer desuden et handicaptoilet. Og parkeringsarealet udenfor er ikke opstreget, hvilket betyder, at handicapkøretøjer godt kan holde på arealet. 

Transport og parkering

Der er plads til ca. 50 biler på parkeringsarealet udenfor hallen. 

Nærmeste busstoppested ligger ca. 15 minutters gang fra hallen. Herfra er der forbindelse til Slagelse Station. 

Det er også muligt at bestille en såkaldt plustur fra Stillingehallen. Her bliver du kørt til et stoppested, hvor du kan skifte til Bus 901, som kører til både Slagelse Station og Korsør Station. 

Hvordan booker jeg hallen?

Booking af Stillingehallen sker via tilskuds- og bookingsystemet Winkas. Her kan du også se, hvornår hallen er ledig. 

Udendørs baner

I Stillingehallens nærområde ligger der følgende baner:

  • 1 x 11-mandsbane på græs: Denne bane ligger få minutters gang fra hallens 2 omklædningsrum. Der er to spillerbokse tilknyttet banen. Banen er ikke oplyst.

  • 1 x 11-mandsbane på græs: Ca. 1,5 km væk fra hallen ligger byens anden 11-mandsbane (ligger på Støvlebækvej 4). Denne bane bruges som træningsbane for den lokale fodboldklub, der også har sit klubhus dér. Derudover er der også nogle petanquebaner.

Hvordan booker du banerne?

Booking af fodboldbanerne sker via tilskuds- og bookingsystemet Winkas. Her kan du også se, hvornår banerne er ledige. 

Retningslinjer

Siden er sidst opdateret 29. august 2023