Stadion Nord

Stadion Nord rummer både atletikstadion, hockeybane, BMX-bane samt græsbaner til fodbold, amerikansk fodbold og krocket.

Stadion Nord ligger tæt på Nordhallen og giver mulighed for mange forskellige idrætsaktiviteter og -arrangementer. 

Nedenfor kan du finde info om de forskellige faciliteter/baner. For mere info om Nordhallen, klik i boksen på siden. 

Atletikstadion, Nørrevang

Et stort atletikstadion med mange forskellige aktivitetsmuligheder indenfor atletikkens verden. Det er muligt at dyrke kuglestød, løb, spydkast, hammerkast, diskoskast, længdespring, trespring, stangspring mm.

Der er omklædningsrum samt toiletter i klubhuset, på skolen og i Nordhallen. Nærmeste omklædningsrum/toilet ligger cirka 100 meter fra banen. 

Den 400 meter lange løbebane rundt om hele stadion er oplyst af normale gadelamper. 

Hvis du gerne vil låne/leje rekvisitter, skal du afhente nøgle hos Fritidsafdelingen

Hockeybane, Nørrevang

Stor hockeybane på kunstgræs. Banen har optegninger, så der også kan spilles på tværs af den store bane. Der er en stor elektronisk måltavle, to store spillerbokse samt mange flytbare mål med hjul.

Der er mellem 50-100 siddepladser til tilskuere. Banen er delvist indhegnet og har fuld belysning. Banen er godkendt til internationale kampe. 

Omklædningsrum samt toiletter ligger 100 meter fra banen.

Bane til amerikansk fodbold

Banen har græsunderlag, og der er en stor elektronisk måltavle, som er designet til amerikansk fodbold. Derudover er der opstillet et højt stillads ved siden af banen, hvilket giver mulighed for at optage kampe eller træninger. Banen har fuld belysning. 

Omklædningsrum og toiletter ligger 100 meter fra banerne.

Fodboldbane

Der er tale om en 11-mandsbane med græsunderlag. Banen har optegninger, så den kan deles i to 8-mandsbaner på tværs. Der er en stor elektronisk måltavle samt to store spillerbokse. Derudover er der opstillet et stillads, som kan bruges til at filme kampe og træninger. Der er stålhegn delvist rundt om banen. Endvidere er der lysanlæg på banen. 

Omklædningsrum og toiletter ligger 100 meter fra banerne.

Krocketbane

På den gamle 7-mandsbane på Stadion Nord er der nu krocketbane.

BMX-bane

Banens underlag er skiftevis grus og asfalt. Banen indeholder 3 skarpe, asfalterede sving, en asfalteret startrampe samt en masse hop på grus. Banen er fuldt indhegnet. Hele banen har desuden belysning og kan dermed også benyttes i de mørke/sene timer.

Omklædningsrum og toiletter ligger ca. 100 meter fra banen.

Hvordan booker jeg banerne?

Booking af ovennævnte baner/stadions sker via tilskuds- og bookingsystemet Winkas. Her kan du også se, hvornår faciliteterne er ledige.

Retningslinjer for lån/leje