Stadion Skælskør

Tæt på Skælskørhallen og Skælskør Badmintoncenter er der mulighed for at spille fodbold, krolf og petanque.

Ved siden af Skælskørhallen og Skælskør Badmintoncenter er der en række baner og arealer, som rummer mulighed for forskellige aktiviteter.

Skælskør Stadion

Stadion rummer bl.a. en stor 11-mandsbane på kunstgræs. Banen kan deles op, så der skabes to 8-mandsbaner på tværs. Banen er fuldt oplyst.

Banen har en spillerboks på hver side. Bag hvert mål er der store stålhegn, der forhindrer bolden i at ryge for langt væk. 

Stadion rummer også en 11-mands opvisningsbane på græs. Banen benyttes primært som kampbane. Der er en stor elektronisk måltavle samt to spillerbokse. Rundt om banen er der bænke samt et lille læskur, som kan beskytte tilskuere for det værste vind og vejr. Der er desuden mikrofon og højtaler til eventuel kommentering eller opvarmningsmusik. Banen er ikke oplyst.

Skælskør Stadion har derudover 2 x 3-mandsbaner, 4 x 5-mandsbaner, 3 x 8-mandsbaner og 1 x 11-mandsbane. Alle disse baner har græsunderlag.

Omklædningsrummene ligger ca. 250 meter væk fra banen og er placeret i klubhuset og i Skælskørhallen. 

Krolfbane

På en græsbane er der gravet en række huller til krolf. Skælskør Solskinsmotion benytter banen og har det resterende udstyr til opstilling af banen.

Petanquebaner

Der er et stort og velholdt petanqueområde med 18 petanquebaner på grus.

Ved banerne er der et stort læskur med flere borde og bænke. Banerne er fuldt oplyst, og der kan derfor spilles hen over aftenen, når mørket trænger sig på. Petanqueklubhuset ligger lige ved siden af banerne.

Hvordan booker jeg banerne?

Booking af baner sker via tilskuds- og bookingsystemet Winkas. 

Retningslinjer for lån/leje

Siden er sidst opdateret 18. april 2021