Skælskørhallen

Skælskørhallen har både klatrevæg, multirum og cafeteria og kan bruges til mange forskellige aktiviteter og arrangementer.

Skælskørhallen er en selvejende hal fra 1972.

Hallens samlede areal er ca. 2800 m2, mens selve banen er 20 x 40 m (800 m2). Dog er der et par meter rundt om banen, hvilket gør gulvarealet en smule større end 800 m2.

Godkendt til

Hallen er af brandmyndighederne godkendt til maksimalt 640-800 personer. Dette afhænger af, om der er åbent til cafeteriet, da dette i så fald vil fungere som brandvej. I særlige tilfælde har hallen fået tilladelse til 1000 personer.

Hallen er velegnet til

Håndbold (harpiks er tilladt), volleyball (3 baner), indendørs fodbold, gymnastik, badminton (5 baner), klatring, skoleidræt, bordtennis, messer, fester, koncerter, udstillinger og konferencer.

Hallen har for eksempel været vært for DM i klatring, Flying Superkids, kampe i badmintonligaen og diverse andre stævner.

Rekvisitter

Hallen har alle de gængse rekvisitter til idræt, såsom diverse bolde, mål, bander, net mm.

Derudover råder hallen over borde og stole til ca. 420 personer. Det er hallens bander, der bliver brugt til borde. Ved hver bande er der plads til 6. spisende gæster.

Scene og tribune

Hallen har desuden en scene på ca. 40 m2. Scenen bliver opbygget af plader af 1x2 meter og kan formes på alle ønskelige måder. Benene til scenen fås i højderne 20, 40, 60, 80 og 100 cm.

Derudover kan scenen opbygges, således at det bliver til en mindre tribune. Tribunen har plads til ca. 100 personer. Tribunen er tidligere blevet brugt til større badmintonarrangementer. 

IT

Der er gratis trådløst internetadgang, som dog kræver kode (navn: multirum, kode: Multirum1). Derudover har hallen lærred, projektor, lyd- og musikanlæg med tilhørende mikrofon samt elektronisk måltavle og elektronisk infoskærm.

Omklædning

Hallen har i alt 8 omklædningsrum. Alle omklædningsrummene har toilet og badefaciliteter. 6 af omklædningsrummene har 5 brusere, og de sidste 2 rummer 6 brusere.

Tilskuerpladser

Hallen har ca. 400 sidde- og 600 ståpladser. Hallen er dog ikke godkendt til så mange personer (se ovenfor).

Handicapforhold

Halgulv og omklædningsrum ligger i stueplan og er dermed tilgængeligt for kørestolsbrugere. Hverken cafeteriet eller mødelokalet er handicapvenligt, da de er placeret på 1. sal. 

Hallen har ikke et handicaptoilet. Her henvises til badmintoncenteret ved siden af, som rummer et handicaptoilet. 

Parkeringsarealet er stort og har dermed plads til handicapkøretøjer. 

Hjertestarter og førstehjælpskasse

Der sidder en hjertestarter udenfor mellem hallen og badmintoncenteret. Førstehjælpskassen er i cafeteriet. 

Transport og parkering

Der er busstoppested lige ude foran hallen. Der er ca. 500 parkeringspladser i området omkring hallen. 

Cafeteria

Hallen har et cafeteria med forpagter, hvorfra du kan bestille mad til dit arrangement. Cafeteriet har et stort køkken med alt nødvendigt udstyr. Der kan sidde ca. 100 gæster i cafeteriet.

For mere info om cafeteriet, kontakt halinspektør Lars Friis Breindahl på tlf. 23 29 21 51.

Multirum

I hallen er der også et multirum på ca. 200-300 m2 med plads til 150 personer. Rummet kan fx bruges til foredrag, fester, konfirmationer, dans, yoga, karate og spinning. 

Lokalet indeholder højtalere, projektor, lærred samt et forhøjet podie. Sidstnævnte kan fx bruges af oplægsholdere, talere eller af instruktører, der skal undervise.    

Andre faciliteter i hallen

  • Stor klatrevæg fra 1995 i hallens ene ende. Væggen er ca. 17 meter høj, og der er mulighed for at klatre med hovedet nedad.
  • Moderne motionsrum med de mest nødvendige maskiner og vægte
  • Mødelokale med plads til 40 personer

Flere oplysninger om hallen

Skælskørhallen har sin egen hjemmeside, hvor du kan finde mere info om hallen.

Siden er sidst opdateret 5. juni 2020