Skælskør Skolehal og Sal

Skælskør Skolehal kan med sin indbyggede scene og tilknyttede gymnastiksal lægge gulv til mange forskellige aktiviteter.

Skælskør Skolehal er en kommunalt ejet og drevet hal, som er opført i 1986. Skolen rummer også en gymnastiksal fra 1958.

Størrelse

Hallen er speciel i den forstand, at den ene del af hallen er en normal sportshal, mens den resterende del er en stor scene. 

Selve halgulvet måler 17 x 22 m (i alt 374 m2).

Da skolehallen ikke er en hal i fuld størrelse, kan den ikke bruges til alle aktiviteter og sportsgrene.

Gymnastiksalens gulv måler 9 x 19 meter, i alt 171 m2

Kapacitet

Skolehallen er af brandmyndighederne godkendt til maksimalt 560 personer. 

Gymnastiksalen kan rumme maksimalt 150 personer.

Plantegning

Velegnet til

Skolehallen kan bruges til for eksempel indendørs fodbold som skolebrug, gymnastik, basketball (2 små baner eller 1 stor), badminton (3 baner), indendørs bueskydning, volleyball (2 baner), skoleidræt, dans, møder, foredrag og skolefester.

Gymnastiksalen er velegnet til indendørs fodbold som skolebrug, gymnastik, basketball (1 bane), skoleidræt, dans, møder, foredrag og skolefester.

Rekvisitter

Skolehallen har bordtennisborde til skolebrug samt de mest nødvendige rekvisitter til skoleidræt (madrasser, diverse net og bolde mm.). 

Salen er en klassisk, gammeldags gymnastiksal med ribber langs væggene samt tov og ringe ned fra loftet. Derudover er der et stort redskabsrum, som indeholder alt nødvendigt udstyr til skoleidræt. 

Borde og stole

Skolen har ca. 470 stole og nogle få borde. 

Scene

I hallens ene ende er der en stor scene, som måler ca. 6 x 13 m (78 m2). Scenen er hævet over gulvhøjde. Og der er flere scenespots samt flere forskellige scenetæpper. 

Hvis du ønsker at gøre brug af scenen, skal du give besked om det i god tid inden din aktivitet/arrangement, da scenen bruges til opbevaring, når den ikke er i brug. 

IT

Hallen har et musikanlæg med 4 højtalere. Derudover er der mikrofoner (både headset og håndholdte mikrofoner) samt trådløst internet.

Der kan efter aftale med skolen lånes og opsættes projektor og lærred i hallen.  

Gymnastiksalen har også trådløst internet. 

Omklædning og toiletter

Hallen har 2 omklædningsrum (1 til hvert køn). Derudover rummer begge omklædningsrum et særskilt rum, som lærere/dommere kan bruge til omklædning. 

Der er badefaciliteter og toilet i alle omklædningsrum. 

Derudover rummer hallen et enkelt handicaptoilet. 

Hjertestarter

Der er ingen hjertestarter i hallen, salen eller på skolen. 

Forbud

Der må ikke bruges harpiks i hallen eller gymnastiksalen.

Det er heller ikke tilladt at bruge maskiner, som udvikler røg, for eksempel popcornmaskiner og røgmaskiner, da de udløser brandalarmen. 

Andre lokaler

Der er mange klasselokaler på skolen, som kan lånes/lejes til eksempelvis møder, foredrag og undervisning. Der er dog intet cafeteria.

Tilskuerforhold

Der er ingen tilskuerpladser i hallen og i gymnastiksalen. Dog kan selve halgulvet bruges af tilskuere, når der er optrædende på scenen. 

Tilgængelighed

Hallen er handicapvenlig, da den ikke er opdelt i niveauer. Der er desuden et handicaptoilet i bygningen, ligesom der er 3 handicapparkeringspladser udenfor hallen. 

Transport og parkering

Der er ca. 50-70 parkeringspladser til dem, som er i bil. 

Der er busstoppested få minutters gang fra skolen. Herfra er der forbindelse til blandt andet Korsør Station og Slagelse Station. 

Hvordan booker jeg hallen/salen?

Booking af skolehallen og gymnastiksalen sker via tilskuds- og bookingsystemet Winkas, som administreres af Fritidsafdelingen. Her kan du også se, hvornår skolens øvrige faciliteter, fx klasselokaler, er ledige. 

Retningslinjer

Siden er sidst opdateret 23. juli 2023