Skælskør Skolehal og Sal

Skælskør Skolehal kan med sin indbyggede scene og tilknyttede gymnastiksal lægge gulv til mange forskellige aktiviteter.

Skælskør Skolehal er en kommunalt ejet og drevet hal, som er opført i 1986. Skolen rummer også en gymnastiksal fra 1958.

Størrelse

Skolehallen har et samlet areal på 550 m2 (svarer til en halv hal). Selve halgulvet måler 22 x 17 meter. 

Hallen er speciel i den forstand, at den ene halvdel af hallen er en normal sportshal, mens den resterende del er en stor scene. 

Da skolehallen ikke er en hal i fuld størrelse, kan den ikke bruges til alle aktiviteter og sportsgrene.

Gymnastiksalen er 200 m2 (10 x 20 m).

Kapacitet

Skolehallen er af brandmyndighederne godkendt til maksimalt 560 personer. 

Gymnastiksalen kan rumme maksimalt 150 personer.

Velegnet til

Skolehallen kan bruges til for eksempel indendørs fodbold som skolebrug, gymnastik, basketball (2 små baner eller 1 stor), badminton (3 baner), indendørs bueskydning, volleyball, skoleidræt, dans, møder, foredrag og skolefester.

Gymnastiksalen er velegnet til indendørs fodbold som skolebrug, gymnastik, basketball (1 bane), skoleidræt, dans, møder, foredrag og skolefester.

Rekvisitter

Skolehallen har bordtennisborde til skolebrug samt de mest nødvendige rekvisitter til skoleidræt (madrasser, diverse net og bolde mm.). 

Salen er en klassisk, gammeldags gymnastiksal med ribber langs væggene samt tov og ringe ned fra loftet. Derudover er der et stort redskabsrum, som indeholder alt nødvendigt udstyr til skoleidræt. 

Borde og stole

Skolen har ca. 470 stole og nogle få borde. 

Scene og IT

I hallens ene ende er der en stor scene på 90 m2. Scenen er hævet over gulvhøjde.

Der er flere scenespots samt flere forskellige scenetæpper. Derudover er der højtaler og mikrofoner (både headset og håndholdte mikrofoner), lærred og trådløst internet i hallen.

Der er også trådløst internet i gymnastiksalen. 

Omklædning og toiletter

Hallen har 2 omklædningsrum med badefaciliteter (1 til hvert køn). Der er toiletter i begge omklædningsrum.

Hjertestarter

Der er ingen hjertestarter i hallen, salen eller på skolen. 

Forbud

Der må ikke bruges harpiks i hallen eller gymnastiksalen.

Det er heller ikke tilladt at bruge maskiner, som udvikler røg, for eksempel popcornmaskiner og røgmaskiner, da de udløser brandalarmen. 

Andre lokaler

Der er mange klasselokaler på skolen, som kan lånes/lejes til eksempelvis møder, foredrag og undervisning. Der er dog intet cafeteria.

Tilskuerforhold

Der er ingen tilskuerpladser i hallen og i gymnastiksalen. Dog kan selve halgulvet bruges af tilskuere, når der er optrædende på scenen. 

Tilgængelighed

Hallen er handicapvenlig, da den ikke er opdelt i niveauer. Der er desuden et handicaptoilet i bygningen.

Transport og parkering

Der er ca. 50-70 parkeringspladser til dem, som er i bil. 

Der er busstoppested få minutters gang fra skolen. Herfra er der forbindelse til blandt andet Korsør Station og Slagelse Station. 

Hvordan booker jeg hallen/salen?

Booking af skolehallen og gymnastiksalen sker via bookingsystemet Webbook, som administreres af Fritidsafdelingen. Her kan du også se, hvornår skolens øvrige faciliteter, fx klasselokaler, er ledige. 

Du finder skolehallen, gymnastiksalen og klasselokalerne i bookingsystemet ved at trykke på feltet "Foretag en booking", når du er logget ind. Herefter skal du vælge gruppen "Booking af skoler" og dernæst trykke på "Skælskør Skole". Så får du et overblik over alle skolens faciliteter

Retningslinjer for lån/leje

Siden er sidst opdateret 13. oktober 2020