Dalmosehallen

Dalmosehallen rummer både scene, cafeteria, gymnastiksal, mødelokaler og et stort halgulv.

Dalmosehallen er en selvejende hal, som er opført i 1975.

Den opstregede del af hallen måler 1.250 m2 (25 x 50 m2). Yderligere er der et par meter ud til selve kanten af hallen. Hallens gulvareal er dermed større end de fleste andre hallers. 

Hallen er godkendt til maksimalt 950 personer og har ca. 200 tilskuerpladser. 

Hallen er velegnet til

Håndbold (harpiks er tilladt), minihåndbold (2 baner) indendørs fodbold (1 på langs eller 2 mindre på tværs, mulighed for forskellige typer af mål), volleyball (3 baner), badminton (6 baner), basketball (3 baner på tværs), floorball, hockey, skoleidræt, fester, kurser, koncerter, konferencer, messer og udstillinger.

Hallen kan bruges til arrangementer inden for fx forenings- og firmaidræt og til udstillinger, fx hundeudstillinger. 

Rekvisitter

Hallen rummer indendørs bander, floorballbander, badmintonnet, volleyballnet, håndboldmål (både store og små), hockeybander, hockeymål, samt diverse nødvendige rekvisitter til skoleidræt. 

Hallen har borde og stole til ca. 800 personer. Det er indendørs bander, som bruges til borde. 

Scene

Hallen har en nyindkøbt scene på 50m2, bestående af plader på 1 x 2 m. Scenen kan opstilles på 15 minutter og kan formes efter behov. Scenen er hævet 80 cm over jorden. Scenen er velegnet til dans, koncerter og foredrag.

Omklædning og toiletter

Hallen har otte omklædningsrum. To af disse er dommeromklædningsrum. I alle omklædningsrum er der badefaciliteter samt toiletmuligheder.  

IT

Hallen har trådløst internet, projektor, smartboard, lærred, musikanlæg og højtaler i alle lokaler, mikrofon (både håndholdt og headset) samt elektronisk måltavle og infoskærm.

Gymnastiksal

Gymnastiksalen måler 375 m2 (25 x 15 m) og ligger i forlængelse af selve hallen. Salen er godkendt til maksimalt 350 personer og har ingen tilskuerpladser.

Den kan fx bruges til minihåndbold (1 bane), volleyball (1 bane), badminton (2 baner), boccia (2 baner), bordtennis (12 borde), gymnastik, dans, jumping fitness, fester, kurser, koncerter, konferencer, messer og udstillinger.

Salen har 12 bordtennisborde, ribber langs siden, madrasser, minitrampoliner, airtracks og diverse gymnastikudstyr. Volleyball- og badmintonnet kan hentes inde i hallen.

Der er trådløst internet, musikanlæg med højtalere samt mikrofoner (både håndholdt og headset).

Cafeteria

Hallen har et cafeteria med plads til ca. 80 spisende gæster. Cafeteriet har åbent, når der er brugere i hallen, samt til større arrangementer.

Cafeteriet er at regne som et sundt cafeteria, og mange retter er hjemmelavede. 

Cafeteriet kan levere mad til mange forskellige slags arrangementer, både i hallen og ud af huset. Cafeteriets køkken har alt nødvendigt udstyr til større arrangementer.

Det er ikke tilladt at indtage medbragt mad og drikkelse i hallen. 

Mødelokaler

Hallen rummer to mødelokaler:

  • Et lille mødelokale med plads til 20-30 personer
  • Et stort mødelokale på 120m2 med plads til maksimalt 100 personer. Dette lokale benyttes også til forsamlinger og som yogalokale.

Det store mødelokale er placeret på 1. salen. Lokalet har højtalere og lærred, således at der kan opstilles en projektor. I rummet ved siden af er der borde og stole til ca. 100 personer.

Skydebane

Hallen rummer en 15 meter lang skydebane fra 1976. Banen bruges både til riffel og håndpistol. Der er 10 skydestande. 

Ude foran selve skydebanen er der et lille lokale, hvor man kan opholde sig og drikke en kop kaffe. Kørestolsbrugere har adgang til banen via lift. 

Kontakt Dalmosehallen eller Gimlinge IF for mere info om skydebanen.

Motionscenter

Hallen har et fuldt udstyret motionscenter på ca. 150 m2 med tilhørende spinninglokale. Lokalet har alt nødvendigt styrketræningsudstyr. Derudover er der 13 nye og moderne spinningcykler

Det er foreningen MAS, der styrer lokalet, og det er således dem, du skal kontakte for mere info.

Andre lokaler

Hallen rummer også et klublokale og et billardlokale. 

Handicapforhold

Hallen er meget handicapvenlig. Til alle etager er der lifte (i alt 5 lifte i hallen), som kan transportere kørestolsbrugere. Derudover er der to handicaptoiletter i hallen, og indgangsdøren er automatisk. Yderligere er der to handicapparkeringspladser.

Hjertestarter og førstehjælp

Hallen har en hjertestarter, som sidder udenfor ved indgangen til hallen. Derudover er der en førstehjælpskasse inde i selve hallen.

Transport og parkering

Hallen råder over ca. 110 parkeringspladser samt 2  handicapparkeringspladser. 

Hallen ligger ca. 5 minutter fra busterminalen. 

Udendørs baner

Udenfor hallen er der en række fodboldbaner, som streges op efter behov og efter aftale med halinspektøren:

  • 1 X 11-mandsbane på græs
  • 1 X 8-mandsbane på græs
  • 1 X 5-mandsbane på græs
  • 1 X 3 mandsbane på græs

Ingen af banerne har belysning. 

Udover fodboldbanerne er der desuden en multibane og en håndboldbane, som opstreges efter behov. Og der er også opsat standere til disc golf.

Flere oplysninger

Dalmosehallen har sin egen hjemmeside, hvor du kan finde mere info om hallen.