Faciliteter

Her finder du et overblik over hallens faciliteter

Boeslundehallen består foruden selve hallen af et cafeteria med borde/stole til ca. 45 personer, en kiosk, som er åben efter nærmere aftale, et mindre mødelokale med plads til 12-14 personer, 4 omklædnings- /baderum med toilet, de 2 har også døre til udearealerne (boldbaner/tennisbaner), endvidere er der 1 dommerrum med bad/toilet.

Med indgang fra hallen eller parkeringspladsen findes der et mindre fitnessrum, som styres af Boeslunde Gymnastikforening.

Der er 3 toiletter i indgangsområdet, heraf 1 handicap eller med puslemulighed, i hallen er der også adgang til 1 toilet ud for et mindre legeområde med skumredskaber.

Hallen er forsynet med nogle ribber og en ”balletstang”, der er bomme, tove og ringe samt et flytbart forhæng til opdeling af hallen. I begge ender findes der et net, som skal være trukket ud, når der spilles fodbold eller håndbold.

Redskabsrummet er udstyret med skamler, forskellige mål og net, der er vogne med bander, som bl.a. også kan benyttes som borde ved hjælp af 3-benede understel. Endvidere er der 250 stole. Gymnastikredskaberne og de 2 bordtennisborde tilhører fortrinsvis Boeslunde Gymnastikforening og skal derfor behandles med omtanke og erstattes, hvis de ødelægges.

Der er opstregninger i hallen til fodbold, håndbold, volleyball og basketball, (der er dog ingen kurv), 5 badmintonbaner, 1 tennisbane på langs og 1 mindre på tværs.

Der forefindes også ben og plader, så der er mulighed for at stille en scene op i f.eks. 6 x 4,2 m, men den er fleksibel, så andre størrelser er også mulige.