Vemmelevhallen

Vemmelevhallen ligger centralt i forhold til transport og kan bruges til mange typer af arrangementer og aktiviteter.

Vemmelevhallen er en kommunalt ejet og drevet hal, som er opført i 1979. 

Størrelse og kapacitet

Vemmelevhallen har et samlet areal på 2.326 m2. Hallens gulvareal er 1.118 m2. 

Hallen er af brandmyndigheden godkendt til maksimalt 1.070 personer. 

Plantegninger

Hallen er velegnet til

Badminton (6 baner), volleyball (3 baner), minibasketball (3 baner), håndbold (harpiks er tilladt), minihåndbold (2 baner), skoleidræt, gymnastik, indendørs fodbold, in-line, fester, koncerter, shows, konferencer, stormøder, messer, loppemarkeder, udstillinger og tøjbazarer

Hallen har for eksempel dannet ramme om Sjællandsmesterskabet i boksning. 

Rekvisitter

Hallen rummer 6 badmintonnet, 3 volleyballnet, bander til indendørs fodbold, diverse bolde og mål, samt alt nødvendigt udstyr til skoleidræt.

Hallen råder desuden over ca. 500-600 stole og 100 borde. Hallens bander kan bruges som borde. 

IT

Der er trådløst internet, elektronisk infoskærm, elektronisk måltavle til diverse sportsgrene, musikanlæg, højtaler, mikrofon samt mulighed for mobilt lærred.

Omklædning og toiletter

Der er 6 almindelige omklædningsrum og 1 dommeromklædningsrum. 2 af omklædningsrummene er beregnet til udendørs brug. I hvert omklædningsrum er der badefaciliteter og toilet.

Derudover er der flere separate toiletter (3 små og 2 store) rundt omkring i hallen. 

Tilskuerforhold

Hallen har siddepladser langs den ene langside. I alt er der ca. 200-225 faste siddepladser.

Tilgængelighed

Hallen har ramper til kørestolsbrugere. Der er dog ikke noget handicaptoilet. Men der er en handicapparkeringsplads udenfor. 

Cafeteria og køkken

Vemmelevhallen har et stort cafeteria på 92,2 m2 med plads til ca. 50-60 spisende gæster. Der er opstillet borde og stole til ca. 50 personer i lokalet.

Der er et køkken for enden af cafeteriet, som kan bookes. Køkkenet har alt nødvendigt udstyr, fx industriovne, kogeplader, industriopvasker, køleskab, fryser og frituregryde. Hvis køkkenet skal åbnes op, skal du huske at skrive det, når du booker hallen. 

Cafeteriet kan også bruges som mødelokale. Der er trådløst internet, og lokalet har også en whiteboardtavle, som kan bruges til møder. 

Andre lokaler

Hallen har et stort og velfungerende fitnesscenter på 165 m2. Derudover er der en skydekælder på 172,7 m2. Kontakt henholdsvis VSG&I Fitness og VSG&I Skydeafdeling for mere info om disse lokaler. 

Hjertestarter og førstehjælp

Hallen har en hjertestarter, som hænger ude foran ved indgangen. Der er desuden en førstehjælpskasse både i entréen og i køkkenet.

Flugtvejsplaner

Transport og parkering

Vemmelevhallen ligger midt imellem Slagelse og Korsør og tæt på motorvejsafkørsel nr. 40. 

Nærmeste busstoppested ligger ca. 10 minutters gang fra hallen. Herfra kører der busser til for eksempel Slagelse Station og Korsør Station.

Der er ca. 50 parkeringspladser ved hallen og ca. 20 ved den nærliggende skole. 

Stolecontainer

Der står en stolecontainer med ca. 400 stole ude foran hallen. Den kan flyttes til andre steder/haller i kommunen mod betaling. 

Hvordan booker jeg hallen?

Booking af Vemmelevhallen sker via tilskuds og bookingsystemet Winkas. Her kan du også se, hvornår hallens faciliteter er ledige. 

Retningslinjer og takster

Udendørs baner

Udenfor hallen ligger der både fodbold- og tennisbaner.