Storebæltshallen

Storebæltshallen er den største hal i Korsør og er oplagt til store og mellemstore idræts- og kulturarrangementer.

Storebæltshallen er en kommunalt ejet og drevet hal, som er opført i 1966 og renoveret i 2007. Hallen ligger midt i Korsørs sydlige bydel.

Størrelse og kapacitet

Storebæltshallen har et gulvareal på 1.082 m2 samt en tilhørende gymnastiksal på ca. 180 m2. 

Halgulvet måler 45,5 x 23,5 m, mens gymnastiksalen måler 19 x 9,5 m.

Hallen er af brandmyndigheden godkendt til maksimalt 1.100 personer.  

Plantegning

Hallen er velegnet til

Selve hallen kan bl.a. bruges til håndbold (harpiks er tilladt), minihåndbold, indendørs fodbold, gymnastik, showdans, badminton (6 baner), volleyball (3 baner) og boksning.

Den er også velegnet til afholdelse af fester, koncerter, messer, udstillinger, stormøder, loppemarkeder, shows og konferencer.

Hallen har et robust linoleumsgulv, hvilket betyder, at ikke-idrætslige arrangementer kan gennemføres uden udlægning af beskyttelsesgulv.

Salen er velegnet til

Gymnastiksalen kan bl.a. anvendes til gymnastik, parkour, skoleidræt og minibasket. Derudover kan salen bruges som "tillægsrum", hvis der er store arrangementer i hallen. Salen kan for eksempel bruges til garderobe, madboder, buffetborde og barer ved arrangementer.

Tilskuerforhold

Hallen har en tribune med klapsæder på den ene langside. Der er i alt 269 siddepladser. Derudover er det muligt at stå op rundt om banen.

Omklædning og toiletter

Hallen har i alt 5 omklædningsrum (2 til herrer og 3 til damer). Der er ikke noget dommeromklædningsrum. Men omklædningsrum til lærere (omklædning 4 og 5) kan evt. benyttes.

Der er badefaciliteter og toilet i alle omklædningsrum.

Derudover er der 2 herretoiletter og 6 dametoiletter ved indgangen til hallen.

Rekvisitter

Hallen rummer 6 badmintonnet, 3 volleyballnet, håndboldmål, fodboldbander, diverse bolde, gymnastikredskaber (ringe, måtter osv.) samt redskaber til skoleidræt mm. 

I gymnastiksalen er der 2 basketballnet (1 i hver ende), ringe i loftet, ribber langs væggen, reb fra loftet, store madrasser samt diverse gymnastikredskaber (kan lånes efter aftale). 

Cafeteria

Hallen har et stort, flot cafeteria med borde og stole til ca. 40 personer. Cafeteriet er til dagligt nedlagt, men kan lånes/lejes til arrangementer og kan også bruges til møder.

Cafeteriet indeholder bl.a. fryser, køleskab, frituregryde, kaffemaskine mm.

Andre lokaler

Hallen har et mødelokale på 29 m2 med borde og stole til ca. 20 personer. Lokalet rummer en tavle og et lille TV. Lokalet bruges primært af Korsør/Tårnborg Håndboldklub, men kan bruges af andre efter aftale.

Derudover har hallen et mindre styrkelokale, som primært bruges af håndboldklubben. 

Ekstra borde og stole

Hallen rummer ca. 500 ekstra stole og ca. 70 ekstra borde. 

IT

I hallen er der trådløst internet, digital måltavle, ur, lærred, højtalere og et mobilt musikskab. I det ene hjørne af hallen er der mulighed for at flytte musikskabet op, så musikken kan styres derfra.

I gymnastiksalen er der trådløst internet samt et stort musikanlæg. 

Garderobe

Hallen rummer en garderobe med bøjler.

Tilgængelighed

Storebæltshallen er en handicapvenlig hal. Der er handicapelevator mellem hallens to planer, ligesom der er mulighed for at opstille ramper, så kørestole kan komme over diverse kanter. Hallen rummer også et handicaptoilet, som er placeret ved indgangen til hallen. 

Hjertestarter

Udenfor hallens hovedindgang hænger der en hjertestarter. 

Flugtvejsplan

Transport og parkering

Der kan parkeres lige over for hallen (ved Super Brugsen), hvor der er 100-150 parkeringspladser. Der er også parkeringspladser ved Dahlsvej og Gasværksvej. 

Nærmeste busstoppested ligger få minutters gang fra hallen. Herfra kører der bus til både Korsør Station og Slagelse Station.

Storebæltshallen ligger desuden tæt på motorvejen. 

Levering af materiel

Sker nemt via de to brede bagindgange. Den ene indgang er beregnet til rullende materiel. 

Hvordan booker jeg hallen?

Booking af Storebæltshallen sker via tilskuds- og bookingsystemet Winkas. Her kan du også se, hvornår hallens faciliteter er ledige. 

Retningslinjer for lån/leje

Siden er sidst opdateret 18. april 2021