Korsør Hallen

Korsør Hallen er en topfacilitet til bl.a. volleyball og ligger centralt, både i forhold til udendørs idræt og transport.

Korsør Hallen er en kommunalt ejet og drevet hal, som er opført i 1970. Hallen har gennemgået en større renovering for et par år siden. 

Størrelse og kapacitet

Hallen har et samlet gulvareal på 1.233,9 m2. Dertil kommer et judolokale på 217 m2. 

Hallen er af brandmyndigheden godkendt til maksimalt 624 personer. 

Plantegning

Hallen er velegnet til

Badminton (6 baner), volleyball (antal baner afhænger af aktivitet - der kan laves 2 kampbaner, 3 mindre baner på tværs eller 6 skolebaner), basketball (2 baner), håndbold (brug af harpiks er ikke tilladt), gymnastik, atletik, tennis (1 bane), indendørs fodbold (1 stor bane eller 2 mindre), judo, senioridræt, minihåndbold og skoleidræt.

Hallen lægger gulv til Volleyklubben Vestsjællands kampe i den bedste danske volleyrække, ligesom den har været vært for diverse volleyball-stævner og enkelte volleyball-landskampe.

Derudover har Korsør Hallen dannet ramme om bl.a. fodboldstævner, koncerter, skolestævner mm. 

Tilskuerforhold

I hallen er der mobile tribuner, som nemt kan tages op og ned. Disse giver plads til ca. 100-150 tilskuere.

Rekvisitter

Hallen rummer bl.a. madrasser, indendørs bander, diverse mål og net mm. 

Der er også måtter, lærred til spydkast og kuglestød, stangspringgrav, hække, løbebane mv. Alt sammen til indendørs brug. 

Borde og stole

Hallen råder over ca. 200 stole og ca. 50 borde, som kan opstilles i hallen. Der kan skaffes flere borde og stole udefra efter aftale.

IT

Hallen har trådløst internet, nyere musikanlæg med mikrofon, digitale måltavler og elektronisk infoskærm. Derudover er der et lærred i judo-/mødelokalet.

Omklædning og toiletter

Hallen har i alt 7 omklædningsrum (3 til kvinder og 4 til mænd).

3 af omklædningsrummene (1 til kvinder og 2 til mænd) er primært til udendørs aktiviteter, men kan sagtens bruges til store arrangementer inde i hallen. Der er badefaciliteter og toiletter i alle omklædningsrum. 

Der er 6 separate toiletter rundt omkring i hallen. 2 af disse rummer 2 toiletter. Derudover rummer hallen 1 handicaptoilet. 

Cafeteria/køkken

Hallen har ikke noget cafeteria. Volleyklubben Vestsjælland har dog en lille kiosk, som er åben til klubbens kampe. Derudover er der et stort køkken i hallen med alt nødvendigt udstyr.

Hvis du ønsker at benytte køkkenet til et arrangement, skal du kontakte Fritidsafdelingen og Volleyklubben Vestsjælland. 

Mødelokaler

Der er et mødelokale med ca. 13 borde og 80 stole for enden af hallen. Der er lærred + stik til internet i lokalet.

Derudover kan det store judolokale også bruges til møder. Lokalet skal dog først ryddes for måtter. Lokalet har lærred, men ikke noget stik til internet. 

Endelig har henholdsvis Volleyklubben Vestsjælland, FC Storebælt og Korsør Atletik & Motion hver sit klublokale i hallen.  

Tilgængelighed

Korsør Hallen er en handicapvenlig facilitet.

Der er elevator til VIP-området, ligesom der er ramper til andre forhøjninger i hallen. Derudover er der et handicaptoilet. 

Der er desværre ikke nogen handicapparkeringspladser. 

Flugtvejsplan

Hjertestarter

Der er 2 hjertestartere. Den ene hænger ved indgangen til hallen (på venstre side). Den anden hænger udenfor hallen. 

Transport og parkering

Nærmeste busstoppested ligger ca. 10 minutters gang fra hallen. Herfra kører der busser til både Korsør Station og Slagelse Station. 

Korsør Station ligger i øvrigt ca. 30 minutters gang fra hallen. 

Nærmeste motorvejsafkørsel ligger 2 kilometer fra hallen.

Der er plads til 100-150 biler på parkeringsarealet ude foran hallen. 

Levering af udstyr

Der er en stor port ind til hallen, så der let kan komme større ting ind. Dermed er det let at få leveret udstyr og varer til hallen, for eksempel i forbindelse med arrangementer.

Hvordan booker jeg hallen?

Booking af Korsør Hallen sker via tilskuds- og bookingsystemet Winkas. Her kan du også se, hvornår hallens faciliteter er ledige. 

Retningslinjer for lån/leje

Udendørs baner og faciliteter

Udenfor Korsør Hallen ligger der både et fodboldstadion, forskellige fodboldbaner samt et atletikstadion. 

Siden er sidst opdateret 18. april 2021