Booking

Sådan booker du en idrætshal til din aktivitet eller dit arrangement.

Når du har fundet den helt rigtige idrætshal til din aktivitet/dit arrangement, skal du booke faciliteten via tilskuds- og bookingsystemet Winkas.

Du kan også booke fx skole- og mødelokaler og udendørs baner og idrætsanlæg via Winkas. 

Lynguide til bookingsystem
 • Hvordan opretter du en bruger?

  Booking af faciliteter i tilskuds- og bookingsystemet kræver, at du er logget ind.

  Hvis du ikke har login, kan du oprette dig som ny bruger ved at udfylde et elektronisk ansøgningsskema i systemet. 

 • Hvordan booker du en facilitet?

  Via fold ud-menuen "Find lokation", der ligger på forsiden af tilskuds- og bookingsystemet, kan du få et hurtigt overblik over bl.a. kultur- og idrætsfaciliteter i Slagelse Kommune. 

  Hvis du klikker på den facilitet, der er relevant for lige netop din aktivitet/arrangement, så kommer du hen til den side, hvor du kan booke faciliteten. 

  Du kan også vælge at trykke på boksen "Opret booking", som ligeledes ligger på tilskuds- og bookingsystemets forside. Her får du mulighed for at vælge mellem forskellige type af bookinger, fx sæsonbookinger. 

  Videoguides

  Hvis du får brug for hjælp til at booke en facilitet, kan du med fordel tjekke vores videoguides til brug af tilskuds- og bookingsystemet ud.

  Disse kan findes under punktet "Videoguides", der ligger på tilskuds- og bookingsystemets forside. 

  Godt at vide

  Under facilitetspræsentationerne på sportshals-hjemmesiden linker vi desuden direkte til det sted i tilskuds- og bookingsystemet, hvor du kan booke den pågældende facilitet.

  Det betyder, at du slipper for selv at skulle finde frem til faciliteten i tilskuds- og bookingsystemet, og du sparer dermed noget tid. 

 • Hjælp til booking af facilitet

  Hvis du får brug for hjælp i forbindelse med brug af tilskuds- og bookingsystemet, er du meget velkommen til at kontakte bookingkoordinator Jeanette Egesø på tlf. 58 57 47 45 eller på mailen fritid@slagelse.dk.

 • Sparring til valg af facilitet

  Hvis du skal afholde et stort arrangement og er i tvivl om, hvilken facilitet der vil passe til lige netop dit arrangement, så er du meget velkommen til at kontakte event- og projektkoordinator Malene Gerding Nielsen på tlf. 58 57 44 09 / 20 55 59 81 eller på mailen manmn@slagelse.dk

 • Retningslinjer for lån/leje

  Nedenfor har vi samlet de gældende retningslinjer for lån/leje af faciliteter på kultur- og fritidsområdet samt gældende takstblade.

  I retningslinjerne kan du bl.a. finde svar på, om du skal betale leje for brug af vores faciliteter.